locomotief

Werkcode: 305 861 Kopieer de werkcode

Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto Oude locomotief staat op het oude spoor te wachten, maar zal nooit meer rijden.
Gare de Hombourg, België.
Station Homburg is een voormalig spoorwegstation langs spoorlijn 38 in Homburg, (Frans: Hombourg), een deelgemeente van de gemeente Plombières.

Na de sluiting van het station bleef het terrein er jarenlang verwaarloosd bij liggen totdat het in 1981 samen met 2 kilometer spoorlijn werd verkocht aan een particulier die er een spoorwegmuseum wilde starten. Daartoe werd het gebouw gerestaureerd en de spoorlijn tot aan spoorlijn 24 te Montzen werd in 1999 opnieuw aangelegd door de eigenaar van het station.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Meer weten over Fotografie Arthur van Leeuwen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Gerdie
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    H.P.J.van Oerle
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie.
    Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Agaath
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Familie bredewold
    Nederland
    5 / 5

    Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
    Marleen
    Nederland
    5 / 5

    Keurig en snel geleverd
    Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Sjon
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede verzending, prachtig exemplaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    christine vermont
    Nederland
    5 / 5

    TOP !!!
    Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop locomotief van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden