Landschap, Nederland

Werkcode: 227 185 Kopieer de werkcode

Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto Zomerlandschap van Nederland: Deze opname is gemaakt in het plaatsje Pannerden in Gelderland. Pannerden maakt deel uit van het natuurgebied Rijnwaarden. Je ziet op de foto een oude rivierarm die deel uitmaakt van de Rijn. Het water, de grote populieren, het riet en de wolken tegen de blauwe lucht dat geeft juist de sfeer.
Voor de belichting heb ik gebruik gemaakt van een spotmeter.
Belichten op het lichtste en op het donkerste gedeelte en dan het gemiddelde hiervan.
Camera wel op een statief zetten om trilling te voorkomen.

Als je wilt kan je deze foto af laten drukken op canvas, dibond en (ingelijste) poster, Xpozer, hout en zelfs op behang.
www.fotografievanleeuwen.nl

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Meer weten over Fotografie Arthur van Leeuwen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Leny Berben
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie
    Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Caroline Lichthart
    Nederland
    5 / 5

    Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    jan
    Nederland
    4 / 5

    muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
    We krijgen allerlei complimenten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Super mooie kader toe gestuurd gekregen
    Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Hanneke
    Nederland
    4.5 / 5

    Alleen maar positieve klanken
    Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Mike
    Nederland
    4.5 / 5

    geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
    Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Landschap, Nederland van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden