Gouden sprinkhaan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 222757
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

De gouden sprinkhaan die op een groen blad even zat uit te rusten heb ik kunnen vast leggen met mijn macro-objectief 105mm. Zijn prachtige kleuren van groen, goudgeel en zelfs een beetje rood erdoor is prachtig. Zijn Latijnse naam is Chrysochraon dispar en is familie van de veldsprinkhaan.
Zijn leefgebied is de polder en dichtbegroeide vochtige struikachtige vegetatie, liefst met veel grassen. Het is een fascinerende insect die ver kan springen dankzij zijn achterpoten.
Maar wat ik het mooiste van gouden sprinkhaan vindt dat is zijn vormgeving en kleur.
Als je wilt kan je deze foto af laten drukken op canvas, dibond en (ingelijste) poster, Xpozer, hout en zelfs op behang.

Over Fotografie Arthur van Leeuwen

Fotografie Arthur van Leeuwen profielfotoBeste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken